Effektiv etablering og lægning af terrasse

Skal du have hjælp til lægning af terrasse? Gjern Snedker Montage er specialist i træterrasser. Jeg laver alle former for terrasser for private og erhverv. De fleste opgaver med lægning af terrasse er for private husejere i bl.a. Gjern, Skanderborg, Silkeborg, Hammel og omegn.

Få råd og vejledning forud for lægning af terrasse

Sæt dig til rette på din nye træterrasse en dejlig varm sommeraften og kig på havens blomster. Eller nyd et glas vin i selskab med familien på den flotte træterrasse. Kunne det friste?

Min ekspertise og rådgivning bygger på 30 års erfaring med terrasse-lægning. Jeg har lavet alle former for terrasser til lejligheder og huse af enhver art og til forskellige budgetter.

Jeg rådgiver gerne om valg af byggematerialer samt af terrassens form og størrelse, som kan have betydning for ejendommens værdi. Jeg hjælper jer også med at udnytte alle kvadratmeter bedst muligt, når du vælger mig til lægning af terrasse.

Hvad koster en træterrasse?

Min pris for lægning af terrasse afhænger af dit valg af materialer, men naturligvis også af størrelsen. Der kan også være andre faktorer i forbindelse med terrasse lægning såsom bund- og jordforhold. Dertil kommer særlige forhold ved montering af træterrasse i forbindelse med en lejlighed eller førstesalen på et hus.

Kontakt mig for at få et spændende tilbud på din lægning af terrasse

Få udsigt til mere ved at kontakte mig. Jeg tager gerne en snak om dine ønsker og drømme. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud på lægning af terrasse.

Du kan ringe til mig på telefon: 50 87 50 02 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til mig på mail: torben@gjernsnedker.dk, så vender jeg tilbage så snart jeg kan. Jeg ser frem til at hjælpe dig med din lægning af terrasse!