Montering af døre og vinduer i Skanderborg, Viborg, Silkeborg, Aarhus og omegn

Står du og skal have skiftet dine gamle døre og vinduer, eller har du et nybyg hvor der skal monteres nye døre og vinduer? Så kan vi hos Gjern Snedker Montage hjælpe dig. Vi har mere end 30 års erfaring med montering af døre og vinduer.  

Vi laver alle former for montering og udskiftning af døre og vinduer i Skanderborg, Viborg, Silkeborg, Aarhus, hammel og omegn.

Vi har en aftale med KPK døre og vinduer som leverandør, og derfor benytter vi primært KPK ved montering af døre og vinduer. Hvis det ikke er KPK døre og vinduer du ønsker i din bolig, så kan vi også montere andre mærker. 

Hvorfor skal jeg skifte mine døre og vinduer?

At få monteret nye døre og vinduer er en rigtig god idé, da det kan være med til at give dig en mindre varmeregning. Nye døre og vinduer er mere miljøvenlige, idet de holder bedre på varmen i din bolig. 

Gode grunde til at skifte døre og vinduer:

  • Reducere varmeregningen
  • Mindre behov for vedligeholdelse
  • Øger boligens værdi

At få monteret nye døre og vinduer kan være med til at give boligen et helt andet udtryk. Især når det kommer til udskiftning af døre, kan man opnå et helt andet udtryk ved en udskiftning. 

Pris for montering af døre og vinduer

Prisen for montering af nye døre og vinduer afhænger primært af antallet som skal skiftes og materialevalget. Kontakt os i dag for din pris på montering af nye døre og vinduer. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med gode råd og vejledning angående montering og udskiftning af døre og vinduer. Kontakt os i dag op tlf. 50875002, mail torben@gjernsnedker.dk eller benyt vores kontaktformular for at høre hvad vi kan gøre for dig.