Hos Gjern Snedker Montage har vi mange års erfaring med montering af diverse former for inventar, det er alt fra montering af køkkener, badeværelser, bryggers, butiksinventar m.m.

Vi tilbyder services i Gjern, Silkeborg, Viborg, Aarhus, Midtjylland og omegn.  

Hos os er der ingen opgaver der er for store eller for små, du kan derfor altid kontakte os og få et tilbud på montering af inventar, uanset hvilken form for inventar du har brug for hjælp til at få monteret. 

Montering af inventar med høj grundighed og præcision 

Uanset hvor du har brug for hjælp til montering af dit inventar, så kan vi være behjælpelige om det er i køkkenet, på badeværelset, eller andet steder. 

Som tømrer og snedker kan vi nemlig være behjælpelige med mange forskellige områder inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi har meget erfaring inden for monteringer af: 

Se eksempler på montering af inventar her

Vi har en stor sans for detaljerne og udføre arbejdet med kvalitet for øje. Du er derfor sikret et arbejdet udført af højeste kvalitet når du vælger os til at montere dit inventar for dig. 

Når du vælger Gjern Snedker Montage som din samarbejdspartner er du sikret en effektiv og god løsning, du kan derfor altid kontakt os i forhold til opsætning og montering af inventar, også kommer vi gerne med gode forslag og løsninger til dig. 

Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud samt rådgive og vejlede i forhold til montering af inventar.

De praktiske fordele ved professionel montering af inventar

Når du har inventar der skal monteres til enten din virksomhed, forretning eller dit hjem, vil vi selv mene det er yderst afgørende at sikre, at installationen bliver gjort ikke kun korrekt, men også sikkert. Det kan friste at udføre arbejdet selv, men det bærer også en vis risiko. Ved professionel hjælp kan du nyde godt af:

 • Korrekt udført montering:
  • Vi har mere end 30 års erfaring som snedker, hvilket også gælder når det kommer til montering af inventar. Vi har håndteret et bredt spektrum af forskellige projekter, du kan derfor være sikker på at uanset opgaven, kan vi håndtere og udføre arbejdet korrekt. 
    
 • Sikkerhed:
  • Sikkerheden er et afgørende element for os, når vi udfører montering af inventar. Forkert montering kan føre til kedelige ulykker, og potentielt skader. Vi sørger for at det installeres korrekt, så det forbliver sikkert. 
    
 • Tidsbesparelser:
  • Montering af inventar kan hurtigt blive en tidskrævende opgave, især hvis du har manglende erfaring inden for området. Med hjælp fra os vil du spare værdifuld tid, så du kan bruge din energi på andre områder. Vores dygtige team sørger for, at processen udføres både hurtigt og problemfrit. 
    
 • Kvalitet og holdbarhed:
  • Med fokus på korrekt udførsel, har vi samtidig et øje på kvalitet. Vi sikrer at din inventar monteres således, at dets holdbarhed forlænges til det maksimale. 

Kontakt os og få et tilbud i dag

Står du og skal have monteret nyt køkken, badeværelse eller butiksinventar? Så er du kommet det rette sted hen, vi har mange års erfaring med montering af inventar, og kan derfor stå for monteringen for dig. 

Du er velkommen til at kontakte os på 50875002 eller sende en mail til torben@gjernsnedker.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt