Drømmer du om et nyt, smukt køkken, der både er funktionelt og stilfuldt? Eller trænger dit badeværelse til en opløftning? Hos Gjern Snedker Montage er vi specialister i montering af køkken i Gjern samt badeværelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at tilpasse dit køkken til det perfekte rum for madlavning, samvær og hygge. 

Vi kommer ud i hele Midtjylland

Montering af køkken er en større opgave

Selvom det er muligt at montere og tilpasse sit køkken på egen hånd, kræver det ekspertise og erfaring indenfor snedkerarbejde og håndværk, derfor anbefales det altid at få en professionel snedker til at klare opgaven. En forkert montering kan resultere i forværret funktionalitet og dårlig holdbarhed. Hos Gjern Snedker Montage har vi et erfaren team, der står til rådighed, så du kan få det køkken du ønsker. 

Er du interesseret i enten installation af badeværelse eller montering af køkken i Gjern eller resten af Midtjylland, vil prisen varierer af forskellige forhold, såsom størrelsen af køkkenet og projektet, hvilke installationer der er nødvendigt, og valget af materialer. Vi stræber dog altid efter at levere konkurrencedygtige priser, så begge parter kan få et fair og længerevarende samarbejde. 

Gjern Snedker Montage til montering af køkken i Gjern

Større beslutninger såsom montering, tilpasning og renovering af køkken, kan være et svært valg, hvor leverandøren kan være afgørende for det endelige resultat. Her er nogle grunde, til hvorfor vi er dit snedkerfirma:

  • Erfaring og ekspertise: Med mere end 30 års erfaring i branchen, har vores dygtige snedkere den nødvendige ekspertise til at sikre en montering af køkken, efter dine ønsker.
  • Personlig service: Vi har stort fokus på at lytte til vores kunders ønsker og behov. Vores tilgang er derfor at arbejde sammen med dig igennem processen, så vi sikrer at det færdige resultat, stemmer overens med dine ønsker. Vi tilbyder samtidig rådgivning og løsningsforslag, hvis du ønsker det fra os.
  • All-round service: Udover at kunne tilbyde montering af køkken og badeværelse, stræber vi også efter at kunne helgardere vores kunder, skulle du have brug for andre snedker og tømreropgaver, til resten af dit hjem. Vores ekspertise strækker sig også ud over lægning af træterrasser, montering af vinduer og døre, montering af inventar og mere.
  • Lokal tilstedeværelse: Vi prøver på bedste vis at dække så stort område vi kan, derfor tilbyder vi vores service af montering af køkken i Gjern, Silkeborg, Viborg, Aarhus og Midtjylland.

​Du er velkommen til at kontakte Gjern Snedker Montage og få et par gode råd, så du er sikker på at udnytte pladsen bedst muligt og får mest mulig gavn af et nyt køkken, eller et flot, nyt badeværelse. Uanset hvad kan vi stå for montering af køkken eller badeværelse i din bolig.

Du kan ringe til mig på telefon: 50 87 50 02, eller skrive på: torben@gjernsnedker.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt