Med en træterrasse kan du mange ting, nyde solen, have afslappende stunder, hyggelige sammenkomster med familie og venner, og så skader det selvfølgelig heller ikke, at terrassen er smuk.

Vi hos Gjern Snedker Montage er eksperter i opbygning af terrasser i mange forskellige sorter af træ, og vi byder på vores snedkerarbejde i Gjern, Silkeborg, Viborg, Aarhus, og Midtjylland omegn. Vi er klar på at give dig skræddersyet løsninger, uanset om du er på udkig efter en træterrasse, montering af vinduer og døre, montering af inventar, montering af køkken, så er vi dit snedkerfirma.

Vi dækker hele Midtjylland

Opbygning af terrasse - fra idé til virkelighed

Valget af terrassebrædder, er vigtigt at overveje. De bedste terrassebrædder er ofte fremstillet af træsorter som trykimprægneret fyr, lærketræ og Ipé. Disse sorter er kendt for deres styrke, holdbarhed, og er også modstandsdygtige over for vejr. Vi anbefaler altid kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og æstetik, så du kan være tilfreds med din terrasse, og vores snedkerarbejde, mange år frem. 

Lægning af træterrasse - vores ekspertise

Med 30 års erfaring som snedker og lægning af træterrasser i Gjern og resten af Midtjylland, har vi hos Gjern Snedker Montage den nødvendige ekspertise til at udføre arbejdet med omhu og præcision. Vi arbejder med forskellige træsorter, der passer til dine æstetiske præferencer og budget. Uanset om du foretrækker den naturlige skønhed af hårdttræ eller den mere økonomiske løsning med trykimprægneret træ, kan vi imødekomme dine behov.

Hvad kan Gjern Snedker Montage gøre for dig

  • Erfaring og ekspertise: Vi har mere end 30 års erfaring som snedker, og er specialister i opbygning og lægning af terrasser i forskellige sorter af træ.
  • Skræddersyede løsninger: Vi forstår, at hver terrasse er unik. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine individuelle behov og ønsker. Vi tager højde for faktorer som størrelse, layout, træsort og budget.
  • Materialer af høj kvalitet: Vi har den holdning, at vi kun udfører arbejde vi kan stå inde for, derfor bruger vi også kun materialer af højeste kvalitet.
  • Professionel rådgivning: Vores team står altid klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og sikrer, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Pris for en ny træterrasse

Prisen for en ny træterrasse afhænger af nogle forskellige faktorer. Nogle af de faktorer som påvirker prisen er størrelsen, valget af materiale, samt bund- og jordforhold. Kontakt os i dag, for at høre hvad prisen er for din drømme terrasse. 

Få et tilbud på en træterrasse i Gjern & Midtjylland

Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig og din nye træterrasse i Gjern eller resten af Midtjylland? Kontakt os i dag på tlf. 50875002, mail torben@gjernsnedker.dk eller benyt vores kontaktformular.

Kontakt