Skal du have en flot træterrasse?

Går du og drømmer om at få en træterrasse? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig hos Gjern Snedker Montage. Vi har mere end 30 års erfaring, og er din professionelle snedker til din træterrasse. 

Vi er beliggende i Gjern, og servicere kunder i Skanderborg, Viborg, Silkeborg, Aarhus og omegn. 

Træterrassen er havens samlingspunkt

En ny træterrasse kan blive din haves nye samlingspunkt. Det er stedet hvor i om sommeren kan nyde det gode vejr sammen med venner og familie, samtidig med at der er gang i grillen, eller hvor man om morgenen går ud og nyder sin morgenmad. 

Med vores mere end 30 års erfaring med træterrasse, kan vi give dig gode råd og vejledning om din træterrasse. Så er du sikker på at få en træterrasse som opfylder dine drømme.

Overvejelse omkring træterrasse

Inden du vælger en træterrasse er der nogle ting man bør overveje

  • Hvor skal træterrassen placeres?
  • Skal den være i forlængelse af huset?
  • Skal den være fritstående i haven?
  • Hvilken træsort ønsker jeg?
  • Skal den være hævet eller i plan med jorden?

Disse overvejelse er med til at sikre dig, at du får den træterrasse som passer dit behov bedst muligt. 

Pris for en ny træterrasse

Prisen for en ny træterrasse afhænger af nogle forskellige faktorer. Nogle af de faktorer som påvirker prisen er størrelsen, valget af materiale, samt bund- og jordforhold. Kontakt os i dag, for at høre hvad prisen er for din drømme træterrasse. 

Få et tilbud på en træterrasse

Er du interesseret i at høre hvad vi kan gøre for dig og din nye træterrasse? Kontakt os i dag på tlf. 50875002, mail torben@gjernsnedker.dk eller benyt vores kontaktformular.