Reparation og udskiftning af vinduer og døre

Er det ved at være tid til udskiftning af vinduer? Gjern Snedker Montage er specialiseret i vinduesudskiftning. Jeg tilbyder udskiftning af vinduer og døre for både private og erhverv. Derudover laver jeg lettere reparationer. Jeg har kunder i bl.a. Gjern, Skanderborg, Hammel, Silkeborg og omegn.

Det gode håndværk og den rette vedligeholdelse

Jeg har en aftale med KPK Døre og Vinduer som leverandør, og derfor benytter jeg primært KPK ved udskiftning af vinduer og døre.

Jeg klarer også istandsættelsen, hvis de gamle trævinduer er slidte og skæve, og hvis de indvendige såvel som de udvendige døre trænger til en kærlig hånd. Den rigtige vedligeholdelse er nøglen til, at dine vinduer fremstår pæne i mange år. Her står jeg altid klar med råd og vejledning.

Jeg har 30 års erfaring og lægger altid vægt på det gode håndværk, så resultatet af mit arbejde fremstår smukt og elegant.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Mine priser for udskiftning af vinduer afhænger primært af dit valg af materialer, men de fleste vælger alu/træ ved montering af vinduer. Energiruder i rammer af træ indvendigt og aluminium udvendigt er næsten vedligeholdelsesfrit, og samtidig er det en god investering med nye vinduer.

Få et godt tilbud på vinduesudskiftning

Kontakt mig gerne for at få en snak, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Du kan ringe på telefon: 50 87 50 02 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til mail: torben@gjernsnedker.dk, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af vinduer!

Skal jeg ringe dig op?

Har du spørgsmål vedrørende priser eller ydelser? Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen og jeg vil ringe dig op når det passer dig!​

 
 
Jeg vil gerne ringes op... *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Gjern Snedker Montage

CVR: 39817926​