Vi hos Gjern Snedker Montage, er din pålidelige og erfarne snedker, og er eksperter i montering af vinduer og døre i Gjern og hele Midtjylland. Vi tilbyder kun kvalitetsløsninger, der sikre dig et smukt og holdbart resultat.

Uanset om det er udskiftning af dine vinduer, om det er dine døre, eller begge, er vi det rette valg for dig. Vi prøver så vidt muligt at dække så bredt et geografisk område som muligt, men tilbyder hovedsageligt montering af vinduer og døre i Gjern, Silkeborg, Viborg, Aarhus, og Midtjylland omegn, men skulle du være i byerne omkring, hører vi gerne fra dig.

Vi kommer ud i hele Midtjylland

Hvorfor få montering af vinduer og døre? 

  • Reducere varmeregningen
  • Mindre behov for vedligeholdelse
  • Øger boligens værdi

At få montering af vinduer og døre kan være med til at give boligen et helt andet udtryk. Især når det kommer til udskiftning af døre, kan man opnå et helt andet udtryk ved en udskiftning. Der kan være mange grunde til, at behovet for udskiftning eller montering af vinduer og døre opstår, og du tænker måske også på, om du selv kan klare opgaven.

Selvom det er muligt at udføre en vindue- og dørudskiftning som en gør-det-selv-opgave, anbefaler vi altid at overlade sådan en opgave til en professionel snedker eller tømre, da udskiftning og montering af vinduer og døre kan være komplekst, og kræver præcision og ekspertise for at sikre korrekt og tilfredsstillende resultat. Ved at vælge Gjern Snedker Montage, får du garanti for holdbart resultat, og korrekt montering, så de er tætte, sikre og funktionelle. 

Hvorfor Gjern Snedker Montage?

  • Erfaring og ekspertise: Vi har mere end 30 års erfaring i branchen som snedker, og har håndteret projekter af forskellige størrelser og kompleksitet, og håndtere enhver opgave med professionalisme. 
  • Kvalitetsmaterialer: Vi samarbejder med pålidelige leverandører, og bruger materialer af høj kvalitet, for at sikre dig en vedvarende løsning. 
  • Skræddersyede løsninger: Vi har forståelse for, at hver enkelte kunde har unikke behov. Derfor tilbyder vi løsninger der passer lige præcis til dine krav og behov.
     

Pris for montering af vinduer og døre

Prisen for montering af nye døre og vinduer afhænger primært af antallet som skal skiftes og materialevalget. Kontakt os i dag for din pris på montering af nye døre og vinduer. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar med gode råd og vejledning angående montering og udskiftning af døre og vinduer. Kontakt os i dag på tlf. 50875002, eller mail torben@gjernsnedker.dk for at høre hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os her